Zëvendësministri i Infrastrukturës Rexhep Kadriu, takoi Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Detare të Malit të Zi, Osman Nurkoviç

Photo Gallery

Video Gallery

KOSOVO IN UNESCO