Kerkesa forma
Galeria
Video Galeria
Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Komisionin e Pavaruar pėr Miniera dhe minerale

Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Komisionin e Pavaruar pėr Miniera dhe minerale

Prishtinë, 28 janar 2015 Sot ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti ne  një takim  me Komisionin e Pavarur për Minerale dhe miniera. Gjatë këtij takimi u bisedua për shfytëzimin e brezit rrugor nga Operatorët Ekonomik që bëjne ndërtimin e rrugëve, ku për këtë pritet të... më shumë

Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Ministrin e Transporteve dhe tė Infrastrukturės tė Shqipėrisė Edmond Haxhinasto

Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Ministrin e Transporteve dhe tė Infrastrukturės tė Shqipėrisė Edmond Haxhinasto

Prishtinë, 26 janar 2015 Sot ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti ne  një takim  Ministrin e Transporteve dhe të Infrastrukturës së Shqipërisë Edmond Haxhinasto. Në takim... më shumë