Kerkesa forma
Galeria
Video Galeria
Ministri i Infrastrukturės Lutfi Zharku vizitoi Urėn e Rakovinės

Ministri i Infrastrukturės Lutfi Zharku vizitoi Urėn e Rakovinės

Ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku me bashkëpuntorë vizitoi urën e Rakovinës në fshatin Rakovinë, Komuna e Gjakovës. Punimet në këtë urë kanë përfunduar dhe është e lirë për qarkullim. Përveq kësaj ministri Zharku pa edhe zhvillimin e punimeve në rrugën... më shumë

Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët e Republikes së Kosovës, të cilëve u ka skaduar vlefshmëria e patentë shoferit dhe të cilët nuk kanë aplikuar për t’iu vazhduar... më shumë