Kerkesa forma
Galeria
Video Galeria
Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Komisionin e Pavaruar pėr Miniera dhe minerale

Ministri i Infrastrukturės, Lutfi Zharku, priti Komisionin e Pavaruar pėr Miniera dhe minerale

Prishtinë, 28 janar 2015 Sot ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti ne  një takim  me Komisionin e Pavarur për Minerale dhe miniera. Gjatë këtij takimi u bisedua për shfytëzimin e brezit rrugor nga Operatorët Ekonomik që bëjne ndërtimin e rrugëve, ku për këtë pritet të... më shumë

Ministri Lutfi  Zharku priti Ambasadoren e Turqisė Songul Ozan

Ministri Lutfi Zharku priti Ambasadoren e Turqisė Songul Ozan

28 janar 2015   Sot ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti ambasadoren e Turqisë në Prishtinë, znj.Songul Ozan. Ambasadorja Ozan e uroi Ministrin për postin e ri dhe shumë suksese... më shumë