Kerkesa forma
Galeria
Video Galeria

Edhe sivjet Ministria e infrastrukturės pėrkrah fushatėn pėr eliminimin e dhunės ndaj gruas

Me rastin e 25 Nëntorit, Ditës  Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas dhe 16 Ditëve të  Aktivizimit (25 nëntor - 11 dhjetor), duke pasur parasysh praktikat ndërkombëtare, edhe sivjet në Ministrinë e Infrastrukturës do të organizohet fushata sensibilizuese për eliminimin e dhunës ndaj gruas,... më shumë

Ministri Mujota peruroi dy projekte rrugore

Ministri Mujota peruroi dy projekte rrugore

Në prani të banorëve lokalë, Ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota me bashkëpunëtorë, i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe zyrtarët e tij... më shumë