Rrezarta KrasniqiAsistente e larte Ekzekutive e Ministrit

 

Rrezarta Krasniqi e lindur më 26.11.1984 në Vushtrri, shkollën fillore dhe të mesme ka përfunduar në Prishtinë ku edhe joton. Perfundoi fakultetin ekomonik drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet në kolegjin Dardania ku mori titullin Bachelor I këtij drejtimi, por ambiciet për tu zhvilluar profesionalisht e shtyen atë te vazhdoj tutje me studimet post diplomike pran te njejtin kolegj ne fushën e Administrim biznesi, kjo pasi që familja udhëheq nje biznes familjarë prej kohësh.

Rrezarta poshtu është në përfundimin të studimeve ne fakultetin Filologjik, dega   Gjuhë dhe Letërsi  Angleze pran Universitetit të Prishtinës.

Përvojat e para te punës I fitoj nga familja ku kontributin e saj e dha ne administratë, perkatësisht kontabilitet, per te vazhduar tek nje tjeter firme private po në të njetën pozitë.

Ndërsa në vitin 2008 filloi punën si mësimëdhënëse e gjuhes angleze ne shkollën e gjuhëve të huaja Cambridge School deri në vitin 2011.

Në nëntorin e vitit 2011 ajo filloi punen në nje shkollë tjetër  të gjuhëve  të huaja po ashtu në Prishtinë, English Center,  si mësimëdhënëse e gjuhes angleze deri  në tetorin e vitit 2012.

Në tetor 2012 ajo filloi punën në Hotel Emerald në departamentin e  shitjes dhe marketingut dhe në të njejtën kohe edhe  mesimedhënëse ne shkollen e gjuhëve Focus and I. 

Kontakti me kabinetin e ministrit :

038/200-28-005
038/200-28-009

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO