Lajme dhe ngjarje

Njoftim Nesër më 1 korrik 2017 (e shtunë), ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, do të bëjë fillimin e punimeve për ndërtimin e rrethrrotllimit në...

KOSOVO IN UNESCO