Lajme dhe ngjarje

Njoftim për medieNesër (e enjte, 02 nëntor 2017), në orën 12:00, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj me bashkëpunëtorë, me ftesë të deputetit të Kuvendit...

KOSOVO IN UNESCO