Lajme dhe ngjarje

NjoftimJu njoftojmë se sot, në orën 14:00, Ministri Pal Lekaj së bashku me bashkëpunëtorët e tij do të bëjë inspektimin e punimeve të cilat janë...

KOSOVO IN UNESCO