Filloi asfaltimi i rrugës Prelez i Jerlive – Muhovc – Lloshkobare – Ferizaj

Prishtinë, 3 dhjetor 2018


Të hënën filloi së asfaltuari shtresa e parë e rrugë Prelez i Jerlive – Muhovc – Lloshkobare – Ferizaj, rrugë kjo që ka gjatësi mbi 3.8 kilometra kurse kostoja e saj shkon afro 690 mijë euro.


Punimet në asfaltimin e shtresës së parë të kësaj rruge u ndoqën nga afër nga zëvendësministri i Infrastrukturës, Rexhep Kadriu me bashkëpunëtor, i cili ka kërkuar nga kompania e kontraktuar zbatim rigoroz të planit dinamik dhe cilësi të punimeve ashtu siç parashihet me standardet e përcaktuara me kontratë.

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO