Ministri Lekaj pjesë e ceremonisë së diplomimit të gjeneratës së IV të studentëve kosovar në Limak ASI

Prishtinë, 10 tetor 2018

 

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, të mërkurën mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së katërt të studentëve nga Kosova në Limak ASI. Lekaj përgëzoi studentët për aftësimin profesional që do të pasohet me punësim në Aeroportin Ndërkombëtar ‘’Adem Jashari’’.

 

Me rastin e kësaj ceremonie që u mbajt në Stamboll të Turqisë, ministri Lekaj pranoi mirënjohje nga konsorciumi Limak dhe universiteti Bogaziçi, për kontribut në mbarëvajtjen e edicionit të katërt të programit të Limak ASI.

 

Në linkun në vazhdim, gjeni fjalimin e ministrit Pal Lekaj, të mbajtur para të pranishmëve.

 

https://www.facebook.com/dr.pallekaj/videos/546049139164934/

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO