Ministri Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ (MI) nr.08/2017

Prishtinë, 18 maj 2017

 

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ (MI) nr.08/2017 për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit  Adiminstrativ (MI) nr. 09/2015.

 

Udhëzimi Administrativ përbëhet prej 13 Neneve të plotësuara, të cilat përcaktojnë rregullat e funksionimit për kyçje, instalime nëpër tokën rrugore dhe  për  shfrytëzim të tokës së rrugëve nacionale dhe rajonale.

 

Në linkun e shënuar në vijim mund të shkarkoni udhëzimin e plotë:

UDHEZIMI ADMINISTRATIV 08/2017 - LINK

 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO