MINISTRI ZHARKU TAKOI AMBASADORIN ITALIAN NË KOSOVË, PIERO CRISTOFORO SARDI

Prishtinë

6 korrik 2017


Sot, ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti në takim ambasadorin Italian në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi.

Në këtë takim, u bisedua rreth organizimit të pjesëmarrjes së delegacionit të Republikës së Kosovës në Samitin e Ballkanit Perëndimor 2017 në Trieste.


Pjesëmarrës në këtë samit do të jetë edhe ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku. 

Në këtë samit do të diskutohet rreth Traktatit i Komunitetit të Transportit dhe veprimet që pritet të ndërmerren në fushën e sigurisë rrugore .


Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO