Njoftim për medie

Prishtinë, 18 maj 2017


Të premten, më 19 maj 2017, në orën 15.00, ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku me bashkëpunëtorë do të përurojë përfundimin e punimeve të ndërtimit të rrugës në Bishtazhin të komunës së Gjakovës. 

Ky projekt rrugor ka një gjatësi prej 1041 metrash, gjerësi prej 5 metrash, me një kosto prej 106,998.99 eurosh. 


Projektet e tjera në zhvillim të financuara nga Ministria e Infrastrukturës në komunën e Gjakovës janë: 

Asfaltimi i rrugës Dol-Kusar-Goden, Faza II;

Asfaltimi i rrugës Rogovë – Dedaj;

Ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës në Fshatin Demjan;

Ndërtimi i rrugës Dashinoc – Bardhaniq;

Vazhdimi i asfaltimit të rrugës lokale Botushë – Koshare;

Asfaltimi i rrugës Pacaj – Dobrosh.

 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO