Punë me intensitet të shtuar në përmbylljen e projekteve infrastrukturore

Prishtinë, 5 tetor 2018


Me qëllim të përmbylljes së projekteve në rrugët Zahaq-Pejë dhe Prishtinë-Podujevë, Ministria e Infrastrukturës, më në krye me ministrin Pal Lekaj, dhe kompanitë e kontraktuara, janë të angazhuara maksimalisht që këto projekte të neglizhuara ndër vite, të përfundojnë sa më shpejtë dhe të lëshohen në shfrytëzim për qarkullim të lirë të mallrave dhe qytetarëve.


MI është e përkushtuar që me angazhim maksimal të realizoi projektet që kanë ndikim të drejtpërdrejtë në jetën e qytetarëve dhe vendit.

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO