Filluan punimet për ndërtimin e rrugës nacionale M2, Milloshevë –Mitrovicë, “Rruga e Tre Heronjve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha”

Foto Galerija

Video Galerija

KOSOVO IN UNESCO