Zëvendësministri i Infrastrukturës Rexhep Kadriu, takoi Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Detare të Malit të Zi, Osman Nurkoviç

Foto Galerija

Video Galerija

KOSOVO IN UNESCO