Sekretari i Përgjithshëm

Detyrat dhe përgjegjësitë e Sekretarit te Përgjithshëm

Detyrat dhe përgjegjësitë e Sekretarit të Përhershëm (Rregullorja e UNMIK-ut 2001/19)

(Neni 5.4)
Sekretari i përhershëm i ministrisë mban përgjegjësi direkte ndaj ministrit përkatës. Sekretari i përhershëm i ministries është përgjegjës për:


(Neni 5.5)

(Neni 5.6)Nebih Shatri, Sekretar i Përgjithshëm U.D.

[email protected]  


Kontakti me zyrën e sekretarit :
038/ 200-28-038
038/213-233

         

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO