Fehmi Mujota

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës - 2017

Ministër në Ministrinë e Infrastrukturës - 2014

Ministër në Ministrinë e Forcës së sigurisë së Kosovës - 2011

Deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës – 2007

Deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës - 2004

Kryetar i Komunës Shtimes - 2004

Drejtor i monitorimit në Departamentin e Administratës Lokale - 2000

Drejtor i monitorimit në Ministrinë e Pushtetit Lokal të Qeverisë së Përkohshme të Kosovës – 2000

Profesor në shkollën e mesme në Ferizaj - 1997

 

EDUKIMI

Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Filozofik, Dega Filozofi-Sociologji – 1990

Universiteti i Prishtinës – Fakulteti Juridik, Magjistër i shkencave juridike, Drejtimi Administrativ-Politik – 2009

 

PROFILI PERSONAL                                       

I lindur më 29 -07- 1963, në Mollopolc të Shtimes

I martuar dhe ka tre fëmijë

Jeton në Mollopolc të Shtimes

Fehmi Mujota ka qenë anëtar i delegacionit të Republikës së Kosovës në bisedimet për statusin e Kosovës në Vjenë, në grupin strategjik të bisedimeve, kurse gjatë kohës së Luftës Çlirimtare të Kosovës, ishte anëtar i Shtabit në Zonën Operative të Nerodimes 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO