Idriz Selimaj

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Zyrtar për qështje demografike në OSBE – 2000

Epror në Shërbimin Policor të Kosovës – 2010

Bashkëpronarë & Menagjer në N.T.H Estrada - ende

 

EDUKIMI

Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Prishtinës (Ekonomist) – 1998

 

PROFILI PERSONAL   

 I lindur më 31 -03- 1969, në Greikoc të Suharekës

I martuar dhe ka 3 fëmijë

Jeton në Greikoc të Suharekës

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO