Rexhep Kadriu

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Nënkryetar i komunës se Gjilanit – 2014

Pronar i “Pro-Eng” - ende

 

EDUKIMI

Universiteti i Prishtinës  Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës (Arkitekt) – 1996

 

PROFILI PERSONAL                                      

I lindur më 5 -01- 1968, në Përlepnicë të Gjilanit

I ve dhe ka 3 fëmijë

Jeton në Përlepnicë të Gjilanit 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO